Skip to main content

Convendum Spårvagnshallarna

Projektgrupp:

Jakob Schlyter, Projektledare Altari AB, Mårten Klevnäs, Projektledare Convendum. Inredningsentreprenörer från Yllw Peter Klarqvist och Madeleine Dahlin.

Om projektet:

Convendum och Yllw har ett långtgående samarbete där vi under 2023 bistår Convendum i att öppna hela fem nya Co-working kontor i Sverige. Denna gång var det anrika Spårvagnshallarna i Stockholm som renoverats och inretts med plats för 850 arbetsplatser. Yllw har som vanligt varit tidigt involverade i processen och bistått med förslag på möbler och inredning samt upphandlat bästa pris hos vårt breda nätverk av producenter. Tillsammans med projektledare Jakob Schlyter tog Yllw i det här projektet även fram skräddarsydda arbetsplatsmöbler utifrån Convendums koncept. Tillsammans med projektledare på kundsidan har Yllw drivit projektet mot en tydlig budget och hållit i den omfattande logistikapparaten.

Möblerna kommer bland annat från Ragnars, &tradition, Vitra, Lammhults, Adea, Kastel och Muuto.

“Med hög professionalism, engagemang och kundfokus har Peter och Madeleine på Yllw varit till stor hjälp under Convendums kraftiga expansion 2023. Den fina miljön har varit starkt bidragande till att medlemmarna och besökarna på Convendum älskar att komma till jobbet varje dag” Jakob Schylter, Altari AB