Skip to main content

Göteborgs stad

Här hittar du möjlighet att avropa möbler och inredning på gällande Göteborgs stad avtal samt all information du behöver. Prislistor, information om produkter och rabatter samt kontaktuppgifter till din närmaste lokala kontakt på YLLW.

Kort om YLLW

YLLW är en del av NGLM Group och startades för ca 3 år sedan. Idag är vi branschens snabbast växande aktör med ca 40 anställda med en omsättning under 2023 på över 320 miljoner kronor. YLLW finns idag representerade från Malmö i söder till Umeå i norr. Vår strategi är att handplocka branschens skickligaste och mest erfarna inredningsspecialister och projektledare. YLLW arbetar inom en rad olika branscher och med en bred portfölj av kunder. Vi jobbar med allt ifrån mindre kunder till stora globala aktörer där några av våra prestigefyllda projekt har gjorts tillsammans med Danske Bank, SAAB, Schibsted, Convendum, och statliga myndigheter runt om i landet.

Vi bekämpar ”fast furniture”

YLLW har tagit ledarpositionen på marknaden inom hållbarhet där vi hjälper våra kunder att genomföra flytt- och inredningsprojekt med så låg klimatpåverkan som möjligt. Det gör vi bland annat genom att erbjuda Sveriges mest storskaliga renoveringstjänst för möbler och inredning och ett stort utbud av begagnade möbler som i industriell skala kan anpassas utifrån kundens unika behov och ambition. Varje projekt mynnar ut i en klimatsummering där vi redogör för klimat- och kostnadsmässiga besparingar som genomförts under projektet. Det kallar vi klimatekonomi.

Er partner

Vi på YLLW är mycket stolta över att få möjligheten att hjälpa alla kunder inom Göteborgs stad inom detta prestigefyllda avtal. Vi står till ert förfogande med all vår erfarenhet, kunskap och engagemang. Med marknadens skickligaste inredningsspecialister ser vi oss inte bara som en leverantör av möbler och inredning, vi vill bli er partner i att skapa inspirerande och effektiva miljöer där människor väljer att spendera sin tid.

Via NGLM Group erbjuder vi marknadens bredaste designkatalog med mycket konkurrenskraftiga villkor.

Avtalsansvarig nationellt för YLLWs avtal med Göteborgs stad:
Henrik Bernhardsson
henrik.bernhardsson@yllw.com
+46 765 26 22 10

Vid beställningar eller utskick av förfrågningar, både för fri fördelningsnyckel och förnyade konkurrensutsättningar samt andra utskick: hello@yllw.com eller telefon +46 765 26 22 10

Besök vårt showroom i Göteborg:
AB YLLW
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal

Kontaktpersoner i Göteborg