Skip to main content

Adam & Albin förnyar Misshumasshu – stänger under hösten för omfattande renovering

Den Michelinbelönade kockduon Adam & Albin meddelar idag att deras populära restaurang Misshumasshu, samt den tillhörande cocktailbaren Nori Bar, kommer att stänga den 29 juni för en omfattande renovering. Restaurangen, belägen i den anrika Birger Jarlspassagen, kommer att genomgå en betydande förvandling och förväntas öppna på nytt i januari 2025.

Efter framgången med restaurangen SOLEN i Slakthusområdet samt Michelinbelönade restaurangen Adam / Albin, tar Adam Dahlberg och Albin Wessman sig an sitt nästa stora projekt genom att omdefiniera och restaurera sin populära Stockholmskrog Misshumasshu. Duon kan redan nu offentliggöra att lokalen kommer bli större, samt att konceptet och menyn förnyas i en exklusiv och modern tappning. Bakom Misshumasshus omfattande omtag står teamet bakom SOLEN: arkitekten Maja Bernvill, formgivaren Daniel Carlsten och inredningsentreprenören Yllw.

“Efter fem fantastiska år säger vi tack till Misshumasshu i dess nuvarande form och ser fram emot att starta arbetet med att utveckla restaurangen. Vi vill inte avslöja för många detaljer, men våra gäster kommer kunna förvänta sig en storslagen upplevelse som är både bekant och helt ny”, säger Adam Dahlberg.

“Vi har länge planerat att utöka ytorna för Misshumasshu i Birger Jarlspassagen, och nu är tiden äntligen inne. Vi sätter igång en omfattande renovering redan nu i sommar. Vi kommer att sakna våra fantastiska gäster under hösten, men vi lovar att återvända starkare och bättre än någonsin efter årsskiftet”, säger Albin Wessman.

Misshumasshu, som Adam & Albin öppnade våren 2019, har sedan starten varit en favorit bland stockholmare och gäster genom restaurangens unika koncept som kombinerar influenser från det japanska och svenska köket. Våren 2022 utökades Misshumasshu med den tillhörande cocktailbaren Nori Bar. Misshumasshu beräknas att öppna på nytt i januari 2025. Under hösten kommer restaurangägarna att presentera ytterligare information om nyöppningen.

För mer information eller pressförfrågningar, vänligen kontakta:

Axel Scholtzé, Patriksson

0768-69 38 15

axel.scholtze@patrikssongroup.com